Sháníte dílenský nábytek? Víme, na co si dát pozor!

Pustili jste se do zařizování dílny a sháníte funkční a kvalitní nábytek? Pokud si s výběrem nevíte rady, nepřestávejte číst! Prozradíme vám, bez čeho se na pracovišti neobejdete a kde seženete prvotřídní dílenské stoly, skříně a další prvky za skvělé ceny! Není dílna jako dílna. S ohledem na typ provozu můžete potřebovat různý nábytek. Základem bývá dílenský stůl a kovové skříně. Vhod však mohou přijít také mobilní kontejner, skříně se zásuvkami či plastovými boxy, dílenský vozík, židle, regály. Je třeba si uvědomit, že nábytek v dílně musí něco vydržet, a proto je vhodné investovat do výrobků, které jsou dostatečně kvalitní.

Nepodceňujte výběr dílenského stolu

Středobodem každé dílny je dílenský stůl neboli ponk. Vyberte si takový, který snoubí funkčnost a odolnost. V nabídce specializovaného internetového obchodu All4.cz najdete dílenské stoly v různých provedeních – liší se typem konstrukce, materiálem a velikostí pracovní plochy. Některé mají praktické skříňové kontejnery a šuplíky. Zda si vyberete pracovní desku z dřevotřísky, tvrzeného PVC nebo masivní spárovky, je na vás.

Kovové skříně do každé dílny

Kovové skříně vám poslouží jako úschovna nářadí, dokumentů a dalších věcí, bez kterých se v dílně neobejdete. Na All4.cz najdete množství různých konstrukčních řešení s různou nosností polic – vyberte si takovou, která bude odpovídat budoucímu způsobu využit. V nabídce nechybí kovové skříně s žaluziovými a prosklenými dveřmi.

Obraťte se na odborníky – rádi vám poradí

Internetový obchod All4.cz provozuje firma Profi Light CS. Prodejce veškeré zboží skladem a expeduje je do 24 hodin po objednávce. Kvalifikovaný personál vám s výběrem ochotně poradí a doporučí vhodný nábytek s ohledem na specifika vaší dílny. Na společnost Profi Light se můžete spolehnout také v souvislosti s dodávkou regálů, dílenských regálů, pracovních světel, panelů na nářadí a širokého spektra dalšího vybavení pro dílnu.

Publikováno: 24. 09. 2016

Kategorie: Rady & Tipy & Návody

Autor: Petra Vokurková